Ενδιαφέρον του Άρη για τον Ρεντόν Τζίτζα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μέσο της Αλβανίας αναφέρει ότι ο Άρης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρεντόν Τζίτζα και μάλιστα έχει προσφέρει 400.000 στην ομάδα των Τιράνων για το δελτίο του παίκτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Panorama Sport» «για τον επιθετικό των Τιράνων οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει πρόταση στην αλβανική ομάδα το ποσό των 400.000 ευρώ για να αγοράσουν το δελτίο του παίκτη».

Ο Τζίτζα είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός, είτε μπροστά είτε στο δεξί φτερό και από το 2021 ανήκει στην ομάδα των Τιράνων (μετρά σε 54 συμμετοχές, 32 γκολ).

Η αλβανική ομάδα, σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για τη μετεγγραφή του Τζίτζα και έχει ζητήσει χρόνο για να δώσει την τελική της απάντηση, ενώ σημαντικό ρόλο στις επαφές, φαίνεται ότι έπαιξε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Κρίστι Βανγκέλι.

Ο προπονητής των Τιράνων, Όργες Σέχι, είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες ότι ο Τζίτζα ενδέχεται να αποχωρήσει, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερα, ενώ ενδιαφέρον για τον 24χρονο επιθετικό έχει εκδηλώσει και η ουγγρική Φερεντσβάρος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook