Στην λίστα της ΑΕΚ ο Κουγιατέ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπορεί τις μέρες που προηγήθηκαν να κυριάρχησε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η αναγκαιότητα της νίκης για την ΑΕΚ, αλλά πλέον μπαίνουν σε προτεραιότητα και τα μεταγραφικά.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό, πως η Ενωση αναζητά λύσεις για το κέντρο της άμυνας και την αριστερή πλευρά και οι Γάλλοι σήμερα εμφάνισαν ενδιαφέρον για τον Κίκι Κουγιατέ της Μετς.

Πρόκειται για 26χρονο υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό από το Μάλι, 21 φορές διεθνή με την Εθνική της χώρας του.

Πηγές από την ΑΕΚ τόνιζαν, πως δεν υπάρχει κάτι ενεργό από την πλευρά της Ενωσης για τον Κουγιατέ στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

Ο 26χρονος στόπερ όντως βρισκόταν μέσα στη λίστα των παικτών που είχαν απασχολήσει την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι και βρίσκεται πάντα στα «κιτρινόμαυρα» ραντάρ, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα αξιόλογη περίπτωση.

Γι’ αυτό και στην ΑΕΚ, δεν έπαψαν ποτέ να τσεκάρουν την προοπτική απόκτησης του.

Με δεδομένο μάλιστα πως η Μετς βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, από την ΑΕΚ υπήρξε μια νέα προσέγγιση ώστε να διαπιστωθεί ποια είναι τα δεδομένα γύρω από τον Κουγιατέ.

Ωστόσο, όπως και στις καλοκαιρινές επαφές, οι απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας παραμένουν ιδιαίτερα υψηλές και συγκεκριμένα αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ! Από την ΑΕΚ η διαρροή του θέματος αποδίδεται στους Γάλλους.

Πάντως, ξεκαθαρίζεται πως η ΑΕΚ δεν έφτασε ποτέ σε υποβολή πρότασης. Παρακολουθεί την περίπτωση Κουγιατέ, είναι παίκτης που αρέσει, αλλά δεν φαίνεται πως δημιουργούνται προϋποθέσεις να ασχοληθεί περαιτέρω και πιο ουσιαστικά αυτή τη στιγμή.

Φαίνεται πως το θέμα Κουγιατέ δεν είναι ανοιχτό για την ΑΕΚ σε αυτήν τη χρονική περίοδο, αλλά η αναζήτηση για στόπερ (ιδανικά αριστεροπόδαρο) συνεχίζεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook