Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τον Ιωνικό να μένει με 10 παίκτες από το πρώτο λεπτό, ο Ατρόμητος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα επικρατώντας της ομάδας της Νίκαιας με 2-0.

Ένα τραγικό λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης (2΄) έδωσε την ευκαιρία στον Ατρόμητο να μπει στο ματς με γκολ… από τ΄ αποδυτήρια.

Ο Κιάρτανσον έκλεψε από τον Τσιμπσάχ, ο οποίος αναγκάστηκε να τον ανατρέψει στην περιοχή κι αμέσως ο Παπαδόπουλος υπέδειξε το πέναλτι κι απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον παίκτη του Ιωνικού. Ο «παθών» ήταν ψύχραιμος από την «ασβεστένια βούλα» και με τον τρόπο αυτό έγινε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τελικά το γκολ που έψαχναν στο 59΄. Ο Ρομπάιγ με ωραίο τακουνάκι βρήκε τον Ντε Μποκ, αυτός έκανε την παράλληλη πάσα στην περιοχή και ο Ροτάριου σε άδεια εστία δεν είχε κανένα πρόβλημα για να «γράψει» το 2-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Μάριτς, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηϊσαίας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (79΄ Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (79΄ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (74΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (85΄ Τζοβάρας)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσίμπσαχ, Βαλεριάνος, Μύγας (79΄ Ελευθεριάδης), Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Λοβέρα (29΄ Κάνιας), Σάκιτς, Άοσμαν (55΄ Φαντιγκά), Μάντζης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook