Λαμία – ΠΑΟΚ 0-3

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με συνοπτικές διαδικασίες κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το τρίποντο στο «Αθανάσιος Διάκος», καθώς επιβλήθηκε άνετα με 3-0 της Λαμίας, για την 17η αγωνιστική της Super League.

Oι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό. Από εκτέλεση φάουλ του Ντάντας από τα αριστερά και αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ο Νάρεϊ σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει στον Ολιβέιρα, καταλήγοντας στα δίχτυα της εστίας του Γκαραβέλη! Το γκολ πιστώθηκε στον Πορτογάλο στράικερ.

Στο 27ο λεπτό ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Ντάντας, ο οποίος βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ μετά από λάθος απομάκρυνση σε γύρισμα του Νάρεϊ!

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπεχαράνο με κεφαλιά… σημάδεψε το δοκάρι του Κοτάρσκι.

Στο 58ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ομαδική λειτουργία του ΠΑΟΚ, ο Ζίβκοβιτς αφού «άδειασε» δύο αντιπάλους του νίκησε τον Σαράνοφ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Λαμία (Σ. Παντελίδης): Γκαραβέλης (37′ λ.τ. Σαράνοφ), Σιμόν (46′ Γκοράνοφ), Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Νούνιες, Ρόμανιτς (66′ Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (60′ Μαρτίνεθ), Βέργος

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (79′ Φ. Σοάρες), Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ (8′ λ.τ Νάρεϊ), Κωνσταντέλιας (70′ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (70′ Τόμας)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook