Αγοράζει Σβάρνα από την ΑΕΚ η Ρακόβ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην ΑΕΚ ο Στράτος Σβάρνας μπορεί να ήταν εκτός πλάνων την περυσινή, αλλά και ενόψει της φετινής σεζόν, ωστόσο στην Ρακόβ Τσεστοχόβα τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά για τον Έλληνα αμυντικό.

Η πολωνική ομάδα στο πρώτο εξάμηνο (και κάτι) που ο Σβάρνας φοράει τη φανέλα της έχει μείνει πλήρως ικανοποιημένη από την παρουσία του και μάλιστα σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας έχει ήδη αποφασίσει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας weszlo.com, η Ρακόβ μέχρι τον Απρίλιο θα έχει ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Σβάρνα που ανέρχεται στις 800.000 ευρώ.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ οι Πολωνοί τονίζουν πως το επόμενο διάστημα η διοίκηση του πολωνικού συλλόγου θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Έλληνα αμυντικό και τον ατζέντη του σχετικά με τους όρους του συμβολαίου που πρόκειται να υπογράψει.

Εφόσον η Ρακόβ ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς και δαπανήσει 800.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Σβάρνα από την ΑΕΚ, τότε αυτή θα είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του πολωνικού συλλόγου.

Φέτος, ο Σβάρνας έχει αγωνιστεί σε 21 παιχνίδια με τη Ρακόβ έχοντας δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook