Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τέλος στο νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ έβαλε ο Ατρόμητος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Ολιβέιρα στο 27’, ισοφάρισε με τον Κούεν στο 71’ για το τελικό 1-1.

Δεν κατάφερε να διευρύνει το νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων που «έτρεχε» στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, μένοντας στην εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο, για τη 15η αγωνιστική.

Στο 26ο λεπτό ο Ολιβέιρα βρήκε δίχτυα μετά από μαγική ασίστ του Κωνσταντέλια, ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΟΚ, που είχε δοκάρι στο 34′ με τον Σοάρες.

Στο 72ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με ωραία κεφαλιά του Κούεν, ο οποίος είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή πριν από επτά λεπτά.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1

Γκολ: 26′ Ολιβέιρα (ΠΑΟΚ), 72′ Κούεν (Ατρόμητος)

Κίτρινες: Οικονομίδης (Ατρόμητος), Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ), Φριντζόνσον (Ατρόμητος)

Δοκάρια: 34′ Ράφα Σοάρες (ΠΑΟΚ)

Ατρόμητος (Κόλμαν 4-2-3-1): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Ντε Μποκ – Οικονομίδης (65′ Κούεν), Φρίντγιονσον, Έρλινγκμαρκ – Ροτάριου, Ρομπάιγ (65′ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (65′ Τζαβίδας)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου 4-2-3-1): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Σβαμπ, Ντάγκλας Αουγκούστο – Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας – Ολιβέιρα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook