Ατζέντης Αγκιλέρα: «Θα δούμε τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ανοιχτό το ενδεχόμενο άφησε ο ατζέντης του Μπράντον Αγκιλέρα, Κουρτ Μόρσινκ, να μετακομίσει ο 19χρονος μέσος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό.

Για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μπράντον Αγκιλέρα και το ενδεχόμενο να μετακομίσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο ατζέντης του 19χρονου μέσου, Κουρτ Μόρσινκ.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θεωρεί σχεδόν απίθανο το σενάριο να μείνει στην πατρίδα του, την Κόστα Ρίκα, έπειτα από την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Γκουανακαστέκα.

«Θα το απέκλεια να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα. Στην πραγματικότητα στο 99,9% υπάρχει πάντα μια μικρή πιθανότητα, αλλά την αποκλείω αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται ένα παραπάνω βήμα για να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής και προφανώς η Κόστα Ρίκα δεν σου το δίνει αυτό», είπε ο Μόρσινκ, στο «La Teja», ενώ για τον Ολυμπιακό, τόνισε:
«Η Νότιγχαμ έχει καλή σχέση με τον Ολυμπιακό, όποτε για να δούμε τι θα γίνει. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχουμε χρόνο να βρούμε την καλύτερη προοπτική για εκείνον».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook