Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Νίκη 2-0 για τον «δικέφαλο του Βορρά» επί του Παναιτωλικού, η οποία τον άφησε μόνο τρίτο, ρίχνοντας στην 4η θέση τον Ολυμπιακό.

Έφυγε με το «διπλό» απ’ το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League, με την οποία άνοιξε η αυλαία του Β’ γύρου του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Στο 16ο λεπτό ο Νάρεϊ πέτυχε γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ των «ασπρόμαυρων» ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νάρεϊ, δίνοντας το προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ του Αουγκούστο στον Κολοβό.

Στο 86ο λεπτό ο Αουγκούστο έκλεψε τη μπάλα, έπαιξε το ένα-δυο με τον Ολιβέιρα, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Ανέστη, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2

Γκολ: 45+5′ Ολιβέιρα (ΠΑΟΚ), 86′ Αουγκούστο (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Κολοβός (Παναιτωλικός), Αουγκούστο (ΠΑΟΚ), Φλόρες (Παναιτωλικός), Ράφα Σοάρες (ΠΑΟΚ), Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ), Σβαμπ (ΠΑΟΚ)

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Λιάβας, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης – Φλόρες, Μάρτενσον (68′ Σενγκέλια), Κολοβός – Ντίας (81′ Ξενιτίδης), Καρέλης (81′ Πέδρο), Νταγκό

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (88′ Βιεϊρίνια) – Αουγκούστο, Σβαμπ (89′ Ντάντας)- Νάρεϊ (80′ Μουργκ), Ελ Καντουρί (19′ λ.τ. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας – Ολιβέιρα (88′ Τόμας)

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook