ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 2-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρότι ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0, οι Ηπειρώτες με κατάθεση ψυχής στο δεύτερο ημίχρονο πήραν χρυσό βαθμό.

Στο 34ο λεπτό ο Ελ Αραμπί τσίμπησε ιδανικά την μπάλα, τροφοδοτώντας τον Φορτούνη, ο οποίος πάτησε την περιοχή από τα αριστερά και με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Σούλη, κάνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Φορτούνης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματά του, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του Μίτσελ.

Στο 63ο λεπτό ο ΠΑΣ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Λιάσου, ενώ ένα λεπτό αργότερα κατάφερε να μειώσει με το σουτ του Παμλίδη έξω από την περιοχή.

Στο 76′ ο «Άγιαξ» της Ηπείρου έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μορέιρα από τα αριστερά ελευθερώθηκε από τον Ανδρούτσο, πάτησε περιοχή και γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Λιάσο να σκοράρει από κοντά, κάνοντας το 2-2.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος – Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος – Μορέιρα, Παμλίδης (81′ Ροσέρο), Σταματελόπουλος (60′ Μπάλαν)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης – Βρουσάι (20′ λ.τ Ανδρούτσος), Ρέτσος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ (81΄Ροντρίγκες) – Εμβιλά, Χουάνγκ (81΄Μαρσέλο) – Μπιέλ, Χάμες (71′ Κασάμι), Φορτούνης – Ελ Αραμπί (71′ Μπακαμπού)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook