Λεβαδειακός – Άρης 1-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Άρης κατάφερε να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας μένοντας στο 1-1 με τον Λεβαδειακό.

O Λεβαδειακός ήταν πιο δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί με ένα καταπληκτικό σουτ του Χάμοντ στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ 1-0 υπέρ της ομάδας της Βοιωτίας.

Ο Άρης βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να πιέσει και να ψάξει την ανατροπή όπως έκανε και στο παιχνίδι Κυπέλλου της προηγούμενης εβδομάδας. Και πάλι, όπως και τότε, έτσι και σήμερα βρήκε γκολ από τον Πάλμα που με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ στο 62′ ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παρά την πίεση των παικτών του Άλαν Πάρντιου ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή αφήνοντας βαθμούς στην Λιβαδειά και τον Λεβαδειακό να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό στην μάχη της παραμονής.

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Μπαχανάκ, Ντεντάκης, Βήχος, Χάμοντ (71′ Λούα Λούα), Μεχία, Μουτίνιο, Βρακάς (78′ Τζημόπουλος), Νίκας, Δούμτσιος

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά (46′ Ιτούρμπε), Μπράμπετς, Πίρσμαν, Μαζικού, Νταμπό (46′ Πάλμα), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Μαζικού, Ζερβινιό (46′ Μαντσίνι), Γκρέι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook