«Παίρνει την Ατλέτικο Μαδρίτης ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την αγορά της Ατλέτικο Μαδρίτης κινείται ο Μάτσιεκ Καμίνσκι, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε αγοράσει τον Παναιτωλικό, σύμφωνα με Μέσα της Ισπανίας.

Μετά την αγορά του Παναιτωλικού, ο Μάτσιεκ Καμίνσκι φαίνεται πως δεν σταματά εκεί και κινείται για ακόμη μια ομάδα, καθώς σύμφωνα με ισπανικά ρεπορτάζ, ένας μεσάζων για λογαριασμό του επιχειρηματικού ομίλου του Αμερικανό-Πολωνού έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την αγορά της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το ισπανικό οικονομικό Μέσο, «vozpopuli» ο ισχυρός άνδρας ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα διοικητικά της Ατλέτικο Μαδρίτης, της μεγαλύτερης ισπανικής ομάδας στην αγορά και ήδη έχει προσεγγίσει τον μεγαλομέτοχο των «ροχιμπλάνκος» Μινγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν.

Έτσι, οι δύο πλευρές σχεδιάζουν μία συνάντηση ώστε να ξεκινήσουν οι πρώτες διαπραγματεύσεις και να διαπιστωθεί εάν γίνεται να προχωρήσει το deal. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να εμπλακούν και άλλοι επενδυτές και να μην είναι μόνος του ο Μάτσιεκ Καμίνσκι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook