ΠΑΟΚ: Καθαρή η αξονική για Νάσμπεργκ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λαβωμένος έφυγε χθες (14/12) ο Ιβάν Νάσμπεργκ από την Καλαμάτα.

Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ χτύπησε στο κεφάλι στη διάρκεια του αγώνα, που έγινε εκεί στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Με την επιστροφή της αποστολής του “Δικέφαλου” στη Θεσσαλονίκη, μετέβη αμέσως για αξονική τομογραφία, η οποία ευτυχώς γι’ αυτόν βγήκε καθαρή. Προληπτικά, όμως, πρέπει να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, όπως ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο, λόγω του σημείου που είναι το χτύπημα.

Ο Νάσμπεργκ τραυματίστηκε σε φάση, που έγινε στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης. Ένιωσε ζαλάδα και αμέσως έγινε αλλαγή, με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να παίρνει τη θέση του. Η ζαλάδα δεν υποχώρησε και με την επιστροφή της αποστολής στην έδρα της, κρίθηκε ότι έπρεπε να μετέβη για τη σχετική εξέταση.

Από τη στιγμή, πάντως, που η αξονική βγήκε καθαρή, μετά την αποψινή (προληπτική και αναγκαστική) διανυκτέρευσή του στο νοσοκομείο, αύριο το πρωί θα πάρει εξιτήριο και θα μεταβεί στο σπίτι του. Σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, θα αποφασιστεί πότε θα πάρει ξανά μέρος στην προπόνηση το αμέσως προσεχές διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook