Εισήγηση να μετονομαστεί το γήπεδο του Παναιτωλικού σε «Φώτης Κωστούλας»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι εξελίξεις όσον αφορά την αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναιτωλικό όπως είναι λογικό δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστη την πόλη του Αγρινίου. Έτσι και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (12/12), το θέμα συζητήθηκε και μάλιστα έπεσε «στο τραπέζι» η πρόταση το γήπεδο της ομάδας να μετονομαστεί σε «Φώτης Κωστούλας».

Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν συναντήσεις με τον Ερασιτέχνη για να συζητηθούν λεπτομέρειες επί του θέματος. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Μπελεβώνης, ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος στην πόλη, λέγοντας:

«Ως εκπρόσωπος της ομάδας και της διοίκησης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημοτικούς συμβούλους που μίλησαν θετικά για τον Φώτη Κωστούλα, αλλά τα καλά λόγια πρέπει να συνοδεύονται και από πράξεις. Εννέα χρόνια με την παρούσα δημοτική αρχή ο δρόμος προς το Emileon (το προπονητικό του Παναιτωλικού) είναι βομβαρδισμένο τοπίο.

Σε αντίθεση με την απραξία που υπήρξε μέχρι σήμερα, ελπίζω τουλάχιστον να γίνουν βελτιωτικά έργα στον συγκεκριμένο δρόμο, έστω και τώρα που ο Παναιτωλικός και το Emileon άλλαξαν χέρια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook