Φιλική νίκη του Βόλου επί της Λαμίας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με σκορ 3-1 επικράτησε της Λαμίας ο Βόλος σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης.

Μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ. Μετά από ωραία συνεργασία από τα δεξιά του Σιμόν με τον Τσιλούλη, ο δεύτερος έβγαλε ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας εκεί όπου ο Ντε Βινσέντι βρισκόταν ολομόναχος και με πλασέ έκανε το 1-0.

Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου δεν απογοητεύτηκαν από το γρήγορο τέρμα που δέχθηκαν και βγήκαν μπροστά ώστε να βρουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα γκολ ισοφάρισης. Απείλησαν αρχικά με μακρινό σουτ του Νοκέρ στο 18′ το οποίο μπλόκαρε ο Γκαραβέλης αλλά έξι λεπτά αργότερα, πέτυχαν το στόχο τους φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Ήταν το 24ο λεπτό, όταν η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μίλος Ντέλετιτς, αυτός έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και φαλτσαριστό σουτ που κατέληξε στο βάθος της εστίας του Γκαραβέλη και σημείωσε το 1-1. 

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα μάλιστα, οι κυανέρυθροι λίγο έλειψε να φτάσουν στην ολική ανατροπή. Στο 31ο λεπτό, ο Βίκτορ Φερνάντες έβγαλε μια σέντρα – σουτ από τα αριστερά με τη μπάλα να παίρνει περίεργη χρονιά και να προσγειώνεται στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Λαμίας και στη συνέχεια να απομακρύνεται.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα έως το τέλος του πρώτου μέρους, δε συνέβη κάτι το αξιόλογο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Η συνεχόμενη βροχή που έπεφτε ήδη από την αρχή του ματς, δυσχέραινε τις προσπάθειες των παικτών και δεν επέτρεπε την παραγωγή φάσεων στο δεύτερο μέρος.

Στην πρώτη αξιόλογη στιγμή τους στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Μπράτσου κατάφεραν τελικά να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στο 67ο λεπτό, ο Μεσκίδα σέντραρε από τα αριστερά και ο Προβυδάκης, στην προσπάθειά του να απομακρύνει, βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε δίχως δισταγμό το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαβιέ Ματίγια ο οποίος νίκησε τον Σαράνοφ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Στο 86′ ο Βόλος «ξεμπέρδεψε» με την υπόθεση – νίκη. Μετά από ατομικό λάθος του Κορνέζου, ο Έντσο Γκάγκι πήρε τη μπάλα, «σέρβιρε» στον Οζέγκοβιτς ο οποίος σε πρώτο χρόνο νικήθηκε από τον Σαράνοφ αλλά ο Γκάγκι ήταν εκεί, πήρε το ριμπάουντ και δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-3 που αποτέλεσε και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΠΑΣ Λαμία (Παντελίδης): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Κορνέζος, Σιμόν, Γκοράνοφ, Νούνιες, Τζανδάρης, Γιακουμάκης, Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι, Μανούσος

ΑναπληρωματικοίΣαράνοφ, Τρόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Καραμάνος, Σλίβκα, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Μποάκι, Βασιλακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος

ΝΠΣ Βόλος (Μπράτσος)Κότνικ, Ουές, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Μεταξάς, Ματίγια, Ντέλετιτς, Νοκέρτ, Βίκτορ Φερνάντες, Κούτσιας

ΑναπληρωματικοίΚλέιμαν, Άλχο, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Οζέγκοβιτς, Μεθκίδα, Τάχατος, Λυμπεράκης, Αυγερινός, Έντσο

regista.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook