Παναθηναϊκός: Ρούμπεν, ο πρώτος που ανανεώνει από τους τέσσερις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ρούμπεν Πέρεθ ήρθε πριν από δύο καλοκαίρια στο τριφύλλι. Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού αμφισβήτησαν την μεταγραφή του, ωστόσο ο Ρούμπεν γρήγορα απέδειξε πόσο καλός παίκτης είναι. Βέβαια με τόσα χρόνια στην Ισπανία και στην La Liga δύσκολα δεν θα γινόταν αυτό.

Μετά από περίπου 1,5 χρόνο έχει γίνει πλέον απαραίτητος. Σε κάθε ματς είναι εκ των κορυφαίων και αποτελεί τον «εγκέφαλο» του Παναθηναϊκού στην μεσαία γραμμή. 

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, πιθανότατα για δύο χρόνια ακόμα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πέρεθ περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα, όπως και η οικογένεια του και θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ο Ρούμπεν θα είναι ο πρώτος που θα ανανεώσει μέσα στο επόμενο άμεσο χρονικό διάστημα. 

O Παναθηναϊκός θα καλύψει τα «θέλω» του, με τον Πέρεθ να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το κλαμπ, όπως και το κλαμπ από τον Ισπανό. Παράλληλα, σε μεγάλη εκτίμηση τον έχει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θεωρεί ότι είναι απαραίτητος για το τριφύλλι που έχει χτίσει και θα συνεχίζει να χτίζει στο μέλλον. Ο Πέρεθ είναι πέρα από φοβερός ποδοσφαιριστής και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και αυτό αποτελεί βασικό κριτήριο για τον Σέρβο προπονητή.

Μέχρι στιγμής φέτος μάλιστα έχει μοιράσει και δύο ασίστ ενώ είναι ελάχιστα τα λάθη που έχει κάνει.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και με τους υπόλοιπους και στόχος είναι να ανανεώσουν και οι τέσσερις μέχρι την έναρξη της νέας χρονιάς. Φυσικά αναφερόμαστε στους Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Κουρμπέλη. Και οι τέσσερις έχουν προσφέρει αρκετά, με τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί την χρυσή τομή με όλους. Όπως και να έχει τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει με όλους μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook