ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΠΑΟΚ καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας τα δύο από τα τρία γκολ για το τελικό 3-0 επί του Βόλου.

Οι ασπρόμαυροι, που στο ξεκίνημα του ματς είδαν να τους ακυρώνεται γκολ του Φιλίπε Σοάρες, για επιθετικό φάουλ στον Μπαριέντος, προηγήθηκαν με πέναλτι του Ολιβέιρα στο 28′ (το κέρδισε ο Αουγκούστο από τον Κότνικ), ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με ένα απίστευτο γυριστό σουτ του Ζίβκοβιτς έξω από την περιοχή.

Στο 42′ καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Βόλου για χέρι του Κουλιεράκη σε κεφαλιά του Οζέγκοβιτς, ωστόσο ο Μπαριέντος, που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Κοτάρσκι.

Στο 61′ καταλογίστηκε δεύτερο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ για ανατροπή του Κωνσταντέλια μέσα στην περιοχή, με τον Αουγκούστο ένα λεπτό αργότερα να ανεβάζει από την άσπρη βούλα τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι-Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες- Αουγκούστο (84′ Ντάντας), Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί (74′ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (84′ Κουαλιάτα), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (73′ Tόμας)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Λούνα (87′ Λυμπεράκης), Πιρίνεν, Εσκοβάλ, Μπαριέντος (66′ Μπατόκιο), Ματίγια, Μεταξάς, Φερνάντες (66′ Νοκέρ), Ντέλετιτς (78′ λ.τ. Βίκτορ Φερνάντεθ), Οζέγκοβιτς (66′ Κούτσιας)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook