Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τον Ιωαννίδη να μπαίνει και πάλι αλλαγή, λύνοντας τον «γόρδιο δεσμό» ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει ακόμη μία νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League, επικρατώντας αυτή τη φορά με 2-0 του Ατρομήτου στη Λεωφόρο.

Με παίκτη λιγότερο αγωνίζονταν από το 35ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Έρλινγκμαρκ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για πάτημα στον αστράγαλο του Πέρεθ, παίρνοντας πρόωρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στο 38′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ και κεφαλιά του Σπόραρ, η μπάλα έφτασε στον Κουρμπέλη ο οποίος από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στο 80ο λεπτό ο Ιωαννίδης, όπως συνέβη και στο ματς απέναντι στον Παναιτωλικό, μπήκε αλλαγή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς με τον Μάγκνουσον να διαμορφώνει το τελικό 2-0 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας (82′ Βαγιαννίδης), Χουάνκαρ (82′ Γκάνεα), Τσέρι, Πέρεθ, Κουρμπέλης (64′ Ιωαννίδης), Μπερνάρντ, Βέρμπιτς (87′ Τσόκαϊ), Σπόραρ.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Χατζιησαΐας, Μαυρομμάτης (87′ Τζαβίδας), Κεχρίντα, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Ροτάριου (45′ λ.τ Οικονομίδης), Ρομπαΐγ (64′ Κλωναρίδης), Μουνίθ (64′ Τζοβάρας), Κιάρτασον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook