ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-4

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης απλοποίησε τα πράγματα επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0.

Ο Οντουμπάτζο κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπιλμπάο στην περιοχή, με τον Φαμπιάνο να αναλαμβάνει την εκτέλεση, δίνοντας στο 60′ το προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν αναλάβει τα «ηνία» στο ματς, πιέζοντας για την ισοφάριση, ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του στο 79′ με τον Ενκουλού.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο 81′ διεύρυναν ακόμη περισσότερο (3-0) το προβάδισμά τους, μετά το γκολ του Οντουμπάγιο, ενώ ο Λουίς Πάλμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πρόσθεσε και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Μπιλμπάο, Μπαγκαλιάνης (64′ Ροσέρο), Μορέιρα, Παμλίδης (87′ Φοφανά), Τζίμας (87′ Τσίρης), Μπάλαν.

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Ενκουλού, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Ετέμπο, Μάνου Γκαρθία (73′ Νταμπό), Ματέο Γκαρσία, Ζερβινιό (79′ Γκρέι), Καμάτσο (46′ Οντουμπάγιο), Πάλμα.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας) Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Τζιουβάρας (Κοζάνης) 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) VAR: Τζήλος (Λάρισας)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook