Καραδήμος: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αυτοπεποίθηση»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αναλύοντας τα εφετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ ο Λουκάς Καραδήμος μίλησε σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης καταθέτοντας την άποψή του για τον τρόπο παιχνιδιού του, τις μεταγραφικές προσθήκες που θα πρέπει να γίνουν και τέλος την εξέλιξη των μικρών ποδοσφαιριστών της ομάδας και ειδικότερα του Κωνσταντέλια.

«Το φυσιολογικό είναι οι ποδοσφαιριστές να παίζουν όταν είναι 18-19 ετών. Το έχω ξαναπεί, ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει σε τέτοιο μοντέλο. Νομίζω ότι φέτος πήγε και λίγο αναγκαστικά μετά τον αποκλεισμό από την Λέφσκι. Είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που βγάζει παιδιά, μην έχουμε παράπονο. Σε αυτόν τον τομέα είμαστε τελευταίοι στην Ευρώπη. Έχουμε μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές», ανέφερε και συνέχισε:

«Ο Κωνσταντέλιας έχει τα χαρακτηριστικά να παίξει και δεκάρι. Χθες ήταν ακραίος και έβγαλε ενέργεια, έκανε ατομικές προσπάθειες και πράγματα που πρέπει να κάνουν οι ακραίοι. Ο μοναδικός που έτρεχε στον χώρο ήταν ο Νάρεϊ, τώρα μπαίνει σε αυτή την εξίσωση και ο Κωνσταντέλιας. Χρειάζεται προσοχή. Και το κορμί του φαίνεται ότι θέλει ενδυνάμωση. Ο Σβαμπ είναι κόφτης, αλλά θα κοιτάξει και να προωθήσει και να ελευθερώσει το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει στα χαφ παίκτες με τα ίδια χαρακτηριστικά. Ο Ντάντας πατάει δύσκολα περιοχή, ενώ πρέπει από αυτή την θέση»

Στη συνέχεια ο Λουκάς Καραδήμος αναφέρθηκε στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό…

«Πίστευα ότι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ, αλλά όχι τόσο εύκολα. Ο Ιωνικός πάντα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Χρειάζεται ηρεμία, εμένα μου αρέσει όπως παίζει ο ΠΑΟΚ. Απλά χρειάζεται και αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό πράγμα. Αν είχε μερικά καλύτερα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα», τόνισε και κατέληξε μιλώντας για τα μεταγραφικά.

«Συμφωνώ ότι πρέπει να μπουν δύο προσθήκες από τον Ιανουάριο για να είναι έτοιμοι οι παίκτες το καλοκαίρι. Χρειάζεται παίκτη στον άξονα και, φυσικά, σέντερ φορ. Ο Κούτσιας πήγε στον Βόλο για να παίζει, αλλά στον ΠΑΟΚ μπορεί να έπαιζε περισσότερο»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook