Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με γκολ πέναλτι του Σπόραρ στο 102ο λεπτό ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τον Ολυμπιακό που με σκόρερ τον Μπιέλ στο 85ο λεπτό είχε προηγηθεί και διατήρησε την διαφορά των 10 βαθμών από τους Πειραιώτες.

Η ομάδα του Μίτσελ ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει το προβάδισμα με τον Μπρινιόλι να πραγματοποιεί εντυπωσιακές επεμβάσεις καθ’ όλη την διάρκεια του.

Ωστόσο στο 85ο λεπτό ο Ελ Αραμπί έκανε το γύρισμα στον Μπιέλ που με μονοκόμματο σουτ με το αριστερό πόδι άνοιξε το σκορ διαμορφώνοντας το 0-1. Και ενώ φαινόταν πως ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε μια σπουδαία νίκη στο 98′ ο Κέλετ έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Άμβιλα με τον Ιωαννίδη. Ο Σπόραρ ανέλαβε την εκτέλεση ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (46′ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν (86′ Ιωαννίδης), Μπερνάρ, Παλάσιος (53′ Κουρμπέλης), Βέρμπιτς (78′ Βαγιαννίδης), Σπόραρ,

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Μπιέλ (90’+3 Μπόουλερ), Χάμες Ροντρίγκες (87′ Φορτούνης), Μασούρας (76′ Βρουσάι), Μπακαμπού (75′ Ελ Αραμπί).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook