Βόλος – Παναθηναϊκός 1-5

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε θρίαμβο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι του με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, συνεχίζοντας τη ξέφρενη πορεία του στην εφετινή Super League.

Οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ στο 39ο λεπτό με ένα εκπληκτικό γκολ του Παλάσιος. Σε μία γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Αργεντινός πάτησε περιοχή και, κάνοντας ένα σουτ με εξωτερικό φάλτσο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν.

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» και πάλι πέντε λεπτά αργότερα, διπλασιάζοντας τα τέρματα των «πρασίνων».

Πιο συγκεκριμένα ο Παλάσιος έπιασε ένα ξαφνικό σουτ από μακριά, αιφνιδιάζοντας τον Κλέιμαν, που είδε την μπάλα να σκάει πρώτα μπροστά του και μετά να καταλήγει στα δίχτυα του στο 44΄.

Στο 63′ ο Χουάνκαρ, με τη… βοήθεια του Εσκοβάλ (η μπάλα κόντραρε στον παίκτη των γηπεδούχων και άλλαξε πορεία) έκανε το 3-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσέριν πρόσθεσε και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερ, διευρύνοντας κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς πάντως βρήκε και πέμπτο γκολ, με τον Σπόραρ να βρίσκει αυτή τη φορά δίχτυα, κάνοντας το 0-5 στο 76′.

Στο 82΄καταλογίστηκε μέσω VAR πέναλτι υπέρ του Βόλου για το μαρκάρισμα του Σένκεφελντ πάνω στον Τσοκάνη, με τον Νόκερτ να σκοράρει με εκτέλεση αλά Πανένκα, μειώνοντας σε 5-1 για τους γηπεδούχους.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος (71′ Ματίγια), Μεθκίδα, Ντέλετιτς, Φερνάντες, Οζέγκοβιτς (71′ Κούτσιας)

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Σάντσες, Πέρεθ (78′ Τσόκαϊ), Μπερνάρ, Τσέριν, Παλάσιος, Βέρμπιτς (69′ Κουρμπέλης), Σπόραρ (78′ Ιωαννίδης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook