Ατρόμητος – Βόλος 0-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Βόλος κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου πέρασε και από το Περιστέρι, με 2-0 επί του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, έφτασε τις 6 συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που υποδέχεται τον Άρη το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Ντέλετιτς πήρε το ριμπάουντ μετά την ασταθή απόκρουση του Γιαννιώτη και από κοντά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 σε κενή εστία.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κόουλμαν μπήκε δυνατά στο γήπεδο με στόχο να ισοφαρίσει γρήγορα. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52΄ με τον Φριντζόνσον, ο οποίος στο τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ του Βόλου.

Κι ενώ οι γηπεδούζοι πίεζαν, στο 54΄ ο Βόλος στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια στην επανάληψη πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Από το γύρισμα του Τσοκάνη στο 54΄ ο Φερνάντες δε δυσκολεύτηκε από το ύψος του πέναλτι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ, Κουέν (68′ Τζαβίδας), Ροτάριου (46′ Ρομπάιγ), Μουνίθ (26′ Φριντζόνσον), Κλωναρίδης, Κιάρτανσον.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς (73′ Πίρινεν), Μεθκίδα (62′ Νοκέρτ), Πάολο Φέρναντες, Οζέγκοβιτς (87′ Κούτσιας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook