Άρης: Κρίσιμη μέρα για Μαντσίνι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης και να δηλώσει «παρών» ενόψει του κυριακάτικου (23/10) εκτός έδρας ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι ελπίδες για να προλάβει το ματς της Λεωφόρου έχουν μειωθεί. Ο Πάρντιου θα περιμένει μέχρι σήμερα τον ποδοσφαιριστής, ενώ έχει αρχίσει να εξετάζει και τις εναλλακτικές λύσεις. Ο Γκαρσία φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του συμπατριώτη του στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Ο Άγγλος τεχνικός του Άρη, πάντως, κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ενώ υπάρχουν θέσεις για τις οποίες αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Ο Μπράμπετς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και διεκδικεί, μαζί με τον Ενκουλού, τη θέση του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Πιθανή θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Γκαρθία, ενώ οι Ντιόπ και Νταμπό είναι υποψήφιοι για μια θέση δίπλα στον Ετέμπο στα αμυντικά χαφ. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης δοκιμάστηκαν τόσο ο Γκρέι, όσο και ο Ζερβίνιο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook