Ξεκουράζει παίκτες ο Φέστα ενόψει ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με αρκετές αλλαγές στην αποστολή του βρίσκεται ήδη στα Γιαννιτσά ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος σήμερα στις 15:00 θα αντιμετωπίσει τον Αλμωπό Αριδαίας για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα στις 15:00 κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας στο γήπεδο των Γιαννιτσών.

Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ντάνιελ Αντέζο ενώ από την αποστολή απουσιάζουν κι άλλοι ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές.

Έχοντας τώρα στα χέρια μας την αποστολή και γνωρίζοντας την ανάγκη για ξεκούραση ορισμένων ποδοσφαιριστών, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας για το σημερινό ματς.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Γκαραβέλης ο οποίος έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Στην άμυνα δεξιά θα βρεθεί ο Προβυδάκης, αριστερά ο Σαραμαντάς ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κορνέζο και Μπενίτεζ.

Στο κέντρο θέση θα πάρει Σλίβκα με τον Μπεχαράνο ενώ πιο μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Νούνιεζ. Βέβαια εδώ ίσως έχουμε αλλαγή με τον Σλίβκα να παίζει πιο μπροστά και τον Νούνιεζ δίπλα στον Μπεχαράνο ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Μπάμπης να πάρει θέση βασικού στο κέντρο.

Στα άκρα της επίθεσης τώρα ο ίσως δούμε βασικό τον Ρόμανιτς και τον Μαρμεντίνι ενώ στην κορυφή θέση διεκδικούν ο Τσούκαλος, ο Γιακουμάκης και ο Μανούσος με τον τελευταίο να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες μιας και έδωσε αρκετές μάχες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ίσως να χρειάζεται ξεκούραση.

Αναλυτικά η αποστολή:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
21. Τρόπουλος Νικόλαος

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
26. Benitez Oliver
33. Κορνέζος Γεώργιος

7. Nunez Cristopher
14. Slivka Vykintas
15. David Simon
16. Bejarano Danny
20. Μπάμπης Πάρης
29. Askovski Stefan

8. Γιακουμάκης Πέτρος
9. Μανούσος Γεώργιος
11. Καραμάνος Αναστάσιος
19. Marmentini Gustavo
30. Κοντονίκος Βασίλειος

45. Τσούκαλος Νικόλαος
50. Romanic Lazar

lamiasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook