Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναιτωλικός έπαιξε κλειστά, περιόρισε τον Αστέρα Τρίπολης που δεν κατάφερε να πανηγυρίσει και το 0-0 στην Τρίπολη αφήνει ικανοποιημένους τους Αγρινιώτες.

Ισορροπημένο αρκετά ήταν το πρώτο μέρος, με τον Παναιτωλικό να παίρνει μέτρα στο γήπεδο μετά το 20λεπτο, αφού είχε καταφέρει να κρατήσει τον Αστέρα μακριά από την εστία του Στεργιάκη. Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους, όταν ο Μόρσεϊ έκανε την κεφαλιά στον Κολοβό στο 27′, αλλά το σουτ του το έκοψε ο Μουνάφο και στην συνέχεια μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Στην συνέχεια, ο Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να μετουσιώσει την υπεροχή του όχι απλά σε γκολ, αλλά ούτε και σε κάποια φάση, όντας ακίνδυνος. Το ματς συνολικά δεν είχε κακό ρυθμό, αλλά είχε λιγοστές φάσεις και μπροστά στις δύο εστίες οι φάσεις έρχονταν με το… κιάλι.. Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, ακριβώς όπως ξεκίνησε το ματς (0-0). Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αγρινιώτες οχυρώθηκαν αμυντικά με τον Αστέρα Τρίπολης να μην μπορεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Στεργιάκη με αποτέλεσμα να έρθει το τελικό 0-0.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς, 4-3-3): Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (56′ Καρμόνα), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας (85′ Ντομίνγκεθ), Στάνκο (56′ Σίτο), Μουνάφο, Τιλίκα, Κρέσπι (67′ Μπαράλες), Μπαρτόλο (85′ Ριέρα)

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου, 4-2-3-1): Στεργιάκης – Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον, Κολοβός, Ντίας, Σενγκέλια, Μόρσεϊ (77′ Ντουάρτε)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook