Λαμία – Παναθηναϊκός 0-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 8Χ8 στην Λαμία επικρατώντας με 2-0 της τοπικής ομάδας ωστόσο είδε μέσα στο παιχνίδι να χάνει τρεις παίκτες με τον τραυματισμό του Τρουιγέ να δείχνει πολύ σοβαρός καθώς αποχώρησε από το γήπεδο σφαδάζοντας στους πόνους καθώς κόλλησε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 23ο λεπτό η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Παλάσιος, ο οποίος, μετά από ωραία κάθετη του Μπερνάρ, με πλασέ πάνω από τον Σαράνοβ έκανε το 1-0 για τους «πράσινους».

Ο Αϊτόρ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού (α διάταση στον προσαγωγό) στο τέλος του πρώτου μέρους, κι έτσι τη θέση του πήρε στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο Βέρμπιτς.

Aξίζει να σημειωθεί ότι και η δεύτερη αλλαγή του Γιοβάνοβιτς ήταν αναγκαστική, καθώς ο Τσέριν δέχτηκε κλωτσιά στο κεφάλι από τον Τζανδάρη και δεν μπορούσε να συνεχίσει, καθώς ζαλιζόταν. Τη θέση του πήρε ο Τσοκάι στο 52′.

Το… κακό με τους τραυματισμούς τρίτωσε για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ιωαννίδης χτύπησε στη μύτη και αντικαταστάθηκε στο 71′ από τον Τρουιγέ, ενώ με τραυματισμό αποχώρησε στο 78′ και ο Παλάσιος.

Ενδιάμεσα πάντως το «τριφύλλι» πέτυχε και δεύτερο τέρμα, σε ένα βράδυ πολύ δύσκολο για εκείνο, με σκόρερ τον Σάντσες στο 73′.

Αυτό που συμβαίνει απόψε στο «Αθανάσιος Διάκος» δεν έχει προηγούμενο. Κι αυτό γιατί ο Τρουιγέ, που αντικατέστησε στο 71′ τον Ιωαννίδη δέκα λεπτά αργότερα έπεσε στο έδαφος, με τον Ρούμπεν να κάνει απεγνωσμένα κίνηση να μπει στο γήπεδο το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού.

Ο τραυματισμός του νεαρού δείχνει να είναι σοβαρός, καθώς “κόλλησε” το πόδι του Γάλλου μεσου στο έδαφος!

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Σαραμαντάς, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Τζανδάρης (67′ Σλίβκα), Μπεχαράνο, Ασκόφσκι (46′ Νούνιες), Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης, Μανούσος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν (52′ Τσοκάι), Μπερνάρ, Αϊτόρ (46′ λ.τ Βέρμπιτς), Παλάσιος, Ιωαννίδης (71′ Τρουιγιέ)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook