ΠΑΣ Γιάννινα: Νοκ άουτ με ΟΦΗ Σούλης, Ποζνάνσκι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Θανάσης Στάικος οριστικά δεν θα έχει στη διάθεση του τους Σούλη και Ποζνάνσκι οι οποίοι δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα και έτσι τέθηκαν εκτός για αυτή την αναμέτρηση.

Πριν η ομάδα βγει στο γήπεδο για να ξεκινήσει η προπόνηση στα αποδυτήρια έγινε αγιασμός όπου παρόντες ήταν το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και ο τιμ μάνατζερ Μπάμπης Καρβέλης.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και δούλεψαν στην επιθετική τακτική και στην αμυντική μετάβαση στην κεντρική και την αμυντική ζώνη όταν χάνεται η μπάλα, ενώ στο τέλος ο Στάικος χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες των 11 και έγινε δίτερμα στα ¾ του γηπέδου διάρκειας 16’ (δύο οκτάλεπτα).

Με τους μπλε αγωνίστηκαν οι Πριόρ, Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Λιάσος, Μορέιρα, Ροσέρο, Μπιλμπάο, Παμλίδης.

Η κόκκινη ομάδα αποτελούταν από τους Αθανασίου, Τσάβος, Πήλιος, Μπακαδήμας, Μπαγαλιάνης, Κύρκος, Τζίμας, Ριένστρα, Φοφανά, Λώλης Α., Μπάλαν.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο τις θέσεις των Παντελάκη, Λιάσου, Μορέιρα, Παμλίδης πήραν οι Μπαγκαλιάνης, Τζίμας, Μπάλαν, και Φοφανά.

Εκτός των Σούλη και Ποζνάνσκι εκτός για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι και ο Σταματελόπουλος που έχει διάστρεμμα ενώ στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Λώλης Ν. ο οποίος προπονήθηκε με την Κ 19.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ ο αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου με τον ΠΑΣ να αναχωρεί για την Αθήνα την Τετάρτη 19 του μήνα όπου θα παραμείνει μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό.

passports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook