Χάνει τρεις με ΟΦΗ ο ΠΑΣ, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ριένστρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε ρυθμούς ΟΦΗ μπήκε από το πρωί της Πέμπτης ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τους παίκτες να επιστρέφουν μετά το ρεπό που πήραν την Τετάρτη και να δουλεύουν στο πλάνο του κυριακάτικου παιχνιδιού.

Οι προπονήσεις ξεκινάνε με τρία προβλήματα για τον κ. Στάικο. Για τον Σταματελόπουλο ήταν γνωστό ότι έπαθε διάστρεμμα στο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ατρόμητο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων 2-3 εβδομάδες. Πάνω που είχε αρχίσει να παίζει βασικός, χάνει ξανά έδαφος και όταν θα επιστρέψει πλέον, μέχρι να ξαναμπεί σε ρυθμό, δυστυχώς γι’ αυτόν θα σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω Μουντιάλ.

Τα άλλα δύο προβλήματα του Στάικου έχουν να κάνουν με τους Σούλη και Ποζνάνσκι. Ο «πορτιέρε» των «κυανόλευκων» είχε νιώσει ενοχλήσεις στη μέση από το ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο, πήρε το ρίσκο να συνεχίσει και τελικά μάλλον επιδείνωσε την κατάστασή του. Έτσι ο Πριόρ ετοιμάζεται να πάρει ξανά τα γάντια του βασικού και στον πάγκο θα είναι ο Αθανασίου.

Όσον αφορά τον Ποζνάνσκι, έχει μία ίωση, έκανε τεστ covid δεν είναι κάτι τέτοιο, αλλά θα παραμείνει 1-2 μέρες κλινήρης κι αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τις προπονήσεις τακτικής της εβδομάδας, οπότε δεν υπολογίζεται για βασικός την Κυριακή.

Στα ευχάριστα νέα είναι η επιστροφή του Ριένστρα στις ομαδικές προπονήσεις μετά από 1 μήνα σχεδόν. Είχε τραυματιστεί αρχές Σεπτεμβρίου, προσπάθησε να μπει στη διακοπή του πρωταθλήματος, όπου έπαιξε ένα ημίχρονο με την Βέροια, αλλά ξανατραυματίστηκε και η απουσία του επεκτάθηκε ως πρόσφατα. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο να διεκδικήσει να πάρει 90λεπτο ως το τέλος του Α’ γύρου, αφού είναι πολύ πίσω σε δουλειά και φυσικά κατάσταση.

Από εκεί και πέρα, σήμερα η προπόνηση είχε ομαδική τακτική στην κεντρική ζώνη, αρχικά με τακτικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους και έπειτα παιχνίδι 11 εναντίον 11 με περιορισμούς στην κεντρική ζώνη και τελικό παιχνίδι 11 εναντίον 11. Κάποιες πρώτες σκέψεις του κ. Στάικου διαφάνηκαν, όπως η επιστροφή του Κιάκου σε ρόλο αριστερού μπακ, μιας και θα λείπει ο Ποζνάνσκι, αλλά από εκεί και πέρα δοκιμάζει διάφορα. Σαν φιλοσοφία όμως, ο ΠΑΣ θα προσέξει και πάλι τα νώτα του.

Την Παρασκευή η προπόνηση θα γίνει στις 11 το πρωί και το Σάββατο έχει προγραμματιστεί μια τελευταία χαλαρή προπόνηση στις 5 το απόγευμα.

Πηγή: super-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook