Σε δύσκολη κατάσταση Στολτίδης – Καραπιάλης: Βγαίνουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια τους

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα σπίτια των σπουδαίων άσων του παρελθόντος, Ιεροκλή Στολτίδη και Βασίλη Καραπιάλη έχουν βγει σε πλειστηριασμό καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Αντιμέτωποι με τον εφιάλτη του πλειστηριασμού είναι δύο παλαίμαχοι διεθνείς άσοι που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, λόγω αδυναμίας να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Ο λόγος για τον Ιεροκλή Στολτίδη και τον Βασίλη Καραπιάλη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που έχουν οδηγήσει τις τράπεζες στην κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Τον εφιάλτη θα βιώσει πρώτος ο Ιεροκλής Στολτίδης αφού το πρωί της Τετάρτης (12 Οκτωβρίου) θα βγει (για πολλοστή φορά) στο… ηλεκτρονικό σφυρί μία μεζονέτα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ο πλειστηριασμός αφορά σε διώροφη κατοικία με υπόγειο, στέγη και πισίνα και είναι μία από τις τρεις παρόμοιες συγκροτήματος κατοικιών, που βρίσκεται σε αγροτεμάχιο επί της οδού Θέρμης-Πανοράματος, της Δημοτικής Ενότητας Πανοράματος, του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Κατά την εξωτερική αυτοψία διαπιστώθηκε ότι το συγκρότημα δεν κατοικείται και έχει εγκαταλειφθεί.

Το ακίνητο βαρύνεται με πολλές προσημειώσεις και κατασχέσεις με τελευταία αυτή που έγινε στις 15 Ιουλίου 2021 για οφειλή 100.000 ευρώ (μέρος συνολικής απαίτησης 509.380,80 ευρώ), ενώ η τιμή εκκίνησης έχει πέσει το 65% της αρχικώς ορισθείσης, δηλαδή στις 471.250 ευρώ.

Τον εφιάλτη του πλειστηριασμού αντιμετωπίζει και ο Βασίλης Καραπιάλης σχετικά με δύο διαμερίσματα και ισάριθμες θέσεις στάθμευσης στην πόλη της Λάρισας, που είχαν αγοραστεί το 1999.

Τα διαμερίσματα εβδόμου ορόφου είναι 116,60 τ.μ., και 120,55 τ.μ. και βγαίνουν με τιμή εκκίνησης 125.000 ευρώ και 137.000 ευρώ, ενώ οι θέσεις στάθμευσης με 8.000 ευρώ η καθεμιά, με την προγραμματισμένη ημερομηνία πλειστηριασμού να είναι η 22α Φεβρουαρίου του 2023.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook