Aτρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με δύο γκολ του Ισλανδού ο Ατρόμητος κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Με καθυστέρηση περίπου 10 λεπτών έγινε η σέντρα του αγώνα, καθώς υπήρξε πρόβλημα με το διαδίκτυο στο γήπεδο του Περιστερίου, γεγονός που επηρέαζε και το VAR. Πάντως το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, κι έτσι άρχισε το παιχνίδι με VAR.

Στο 63ο λεπτό ο Παντελάκης σκόραρε με κεφαλιά, μετά την εκτέλεση φάουλ του Σόρια, ανοίγοντας το σκορ για τους Ηπειρώτες. Εντούτοις οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 75′ με κοντινή κεφαλιά του Κιάρτασον, ο οποίος μάλιστα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς έκανε το 2-1 στο 86′

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζησαΐας, Ντε Μποκ – Γκονζάλεθ, Κούεν (60′ Μουνίθ), Φριντζόνσον (60′ Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης (74′ Τζαβίδας), Κιάρτανσον, Ρομπάιγ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης – Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Ποζνάνσκι – Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Κιάκος (81′ Μπαγκαλιάνης), Τζίμας, Σταματελόπουλος, Ροσέρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook