Άρης: Κλειστά χαρτιά από Πάρντιου ενόψει της ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Άλαν Πάρντιου έκανε αρκετές δοκιμές τις προηγούμενες μέρες, σε ότι αφορά το βασικό σχήμα του αυριανού (9/10) εντός έδρας ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ, χωρίς, όμως, να αποκαλύψει τις σκέψεις του για όλες τις θέσεις. Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, εκτός από τον Εμπακατά, δοκιμάστηκε και ο Οντουμπάτζιο.

Ακόμα, σε ότι αφορά τα αμυντικά χαφ, το δίδυμο των Ντιόπ και Νταμπό φαίνεται να έχει το προβάδισμα, όμως, δοκιμάστηκε και σχήμα με τον πρώτο να μένει στον πάγκο και τον Ματέο Γκαρσία να είναι δίδυμο εσωτερικών μέσων με τον Μάνου Γκαρθία και ο Νταμπό σε ρόλο «κόφτη».

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Μανσίνι στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τους Ιτούρμπε και Πάλμα να διεκδικούν θέση. Ακόμα, εκτός από τον Γκρέι, που αποτελεί την πιθανή επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, δοκιμάστηκε και ο Ζερβίνιο.

Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων για το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί με το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης, μετά το τέλος του οποίου ο Πάρντιου αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή. Αρκετές πιθανότητες να συμμετάσχει σ΄ αυτή φαίνεται ότι έχει ο Πίτερ Ετέμπο, που έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία στις πρώτες του προπονήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook