Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για Λιβαδειά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας του για το ματς με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία (9/10, 16:30), με το αγωνιστικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στην ετοιμότητα ή όχι του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν κατάφερε ούτε χθες να προπονηθεί κανονικά, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και πλέον οι πιθανότητες να είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής δεν είναι πολλές. Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, αφού αν ο έμπειρος φορ προπονηθεί, τότε ενδεχομένως να είναι τουλάχιστον στην αποστολή.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Κουλιεράκη, ενώ το ευχάριστο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως είδε τον Γιάννη Μιχαηλίδη να κάνει ένα μέρος του προγράμματος με την ομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αργεί η ώρα της επιστροφής.

Στα της ενδεκάδας, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δύο επιλογές για την κορυφή της επίθεσης, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Ολιβέιρα.

Η μία είναι η χρησιμοποίηση του Γκορντεζιάνι στην ενδεκάδα και να παραμείνει ανέγγιχτη η μεσοεπιθετική γραμμή με Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο και Νάρεϊ. Ωστόσο, υπάρχει και το plan b. Αυτό έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Νάρεϊ στην κορυφή, με τον Κωνσταντέλια να διεκδικεί τη θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Σε ότι αφορά τον Κουλιεράκη, αν παραμείνει στα «πιτς», που είναι και το πιο πιθανό, δίπλα στον Ίνγκασον πιθανότατα θα συνεχίσει ο Νάσμπεργκ, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Κάργα.

Στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας θα φανεί αν θα υπάρξουν αλλαγές, αν και δοκιμάζει διάφορα πρόσωπα αυτές τις μέρες στις προπονήσεις ο Λουτσέσκου. Στο αριστερό άκρο είναι ανοιχτή μια θέση ανάμεσα σε Βιεϊρίνια και Τσαούση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook