Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στο Φάληρο της ομάδας του Περιστερίου.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπακαμπού (30′, 34′), ωστόσο ο Γιαννιώτης φώναξε «παρών», ενώ νωρίτερα είχαν ακόμη μία μεγάλη στιγμή για το 1-0 με τον Σισέ, ο οποίος έπιασε μία κεφαλιά μέσα από την περιοχή, βλέποντας την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Ροτάριου μέσα στην περιοχή, μετά τη σέντρα του Μασούρα. Η παράβαση δόθηκε από τον διαιτητή, αφότου είδε ιδίοις όμμασι τη φάση στο on field review.

Eντούτοις ο Ελ Αραμπί, που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Γιαννιώτη, με τους γηπεδούχους μάλιστα να έχουν και δοκάρι στο 39′ σε σουτ του Μασούρα.

Εν τέλει οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, καθώς στο 44′ ο Κιβρακίδης «γκρέμισε» μέσα στην περιοχή τον Μπακαμπού, ο οποίος ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.

Πάντως ο πρώην φορ της Μαρσέιγ δεν αρκέστηκε στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς στο 68ο λεπτό βρήκε και πάλι δίχτυα.

Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Βαλμπουενά, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, ο Γάλλος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Γιαννιώτη, κάνοντας με ψύχραιμο πλασέ το 2-0.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Βρσάλικο, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ Ινμπεόμ (90′ Σαμασέκου), Βρουσάι (62′ Αγκ. Καμαρά), Μασούρας (62′ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (72′ Αμπ. Καμαρά), Ελ Αραμπί (46′ Βαλμπουενά)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Φριτζόνσον, Ροτάριου (70′ Μουνίθ), Κιάρτανσον, Ρομπάιγ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook