Έδωσαν τα χέρια ΠΑΟΚ και Αουγκούστο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών αναμένεται να υπογράψει ο Ντάγκλας Αουγκούστο, μιας και υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Βραζιλιάνο και τον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ και Ντόουγκλας Αουγκούστο αναμένεται να συνεχίσουν μαζί.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Αν και το προηγούμενο διάστημα η πλευρά του ΠΑΟΚ, προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» τον Βραζιλιάνο μέσο, η πρόταση την οποία περίμεναν δεν ήρθε ποτέ με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να μπουν σε διαπραγματεύσεις.

Το γεγονός πάντως ότι ο Αουγκούστο μπορούσε από το Γενάρη να συζητά ως ελεύθερος με ομάδες της αρεσκείας του, έδινε στην πλευρά το διαπραγματευτικό πλεονέκτημα.

Έτσι μέχρι την Τρίτη (26/09) αναμένεται να έχουν πέσει και οι υπογραφές. Το συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο έχει μπει από τον ίδιο τον Σαββίδη, ο οποίος αναγκάζεται να πληρώσει περισσότερα, λόγω των λάθος χειρισμών.

Και τουλάχιστον θέλει όλα να γίνουν γρήγορα. Και όπως φαίνεται, θα γίνουν… Με τον Αουγκούστο να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook