Αστέρας Τρίπολης: Φιλική νίκη επί του Πανσερραϊκού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ευκαιρία για δοκιμές για τον Ηρακλή Μεταξά, που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό, στο οποίο οι Αρκάδες επικράτησαν 3-1.

Ο Ηρακλής Μεταξάς είχε την ευκαιρία να τσεκάρει πρόσωπα, αλλά και αρκετοί παίκτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Το σκορ άνοιξε ο 1-0 από το γκολ του Προύντζου, ενώ ο Ιγκλέσιας στο 45′ έκανε το 2-0. Στο 47′ ο Μπαράλες έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για τρίτη φορά.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν το ματς με τους:

Τσιφτσή, Γκαρθία, Ατιένθα, Αντζουλά, Τασουλη, Ιγκλέσιας, Προύντζο, Κανελλόπουλο, Γκαρντάφσκι, Μπαρτόλο, Μπαράλες.

Κυρίαρχος ο Αστέρας

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι από το πρώτο μέρος. Στο 5′ ο Κατσικάς έδιωξε τη σέντρα του Γκαρθία και στο 12′ οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγαλύτερη στιγμή τους στο πρώτο ημίχρονο. Ο Δεληγιαννίδης εκτέλεσε ένα φάουλ κι η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 21′ ήρθε το 1-0. Ο Γκαρθία έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Προύντζος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 33′ ο Τσιφτσής έδιωξε σε κόρνερ ένα σουτ του Μούργου και στο 41′ ο Μπαράλες με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Κατσικά.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ιγκλέσιας να κάνει το 2-0. Από εκτέλεση φάουλ ο Μπαρτόλο, υπήρξε η ασταθής επέμβαση του τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού και ο καπιτάνο από κοντά έκανε το 2-0.

Ξεκίνημα με αλλαγές και… γκολ

Σγουρής, Μπενίτο και Ριέρα μπήκαν στο ματς αντί των Τσιφτσή, Μπαρτόλο και Γκαρντάφσκι. Στο 47′ έγινε και το 3-0 με τη σέντρα του Κανελλόπουλου και το πλασέ του Μπαράλες.

Στο 51′, ο Τασουλής δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 65′ ο Ριέρα δεν έκανε το 4-0 από θέση τετ α τετ. Ο Σγουρής στο 70′ μπλόκαρε το πλασέ του Μασκανάκη και πέντε λεπτά αργότερα ο Άλβαρες είδε την κεφαλιά του να φεύγει άουτ.

Στο 82′ ο Αντζουλάς ανέτρεψε τον Σοφιανό μέσα στην περιοχή, ο Μούργος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά τον νίκησε ο Σγουρής. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν εν τέλει το γκολ για το τελικό 3-1 στο 87′ με πλασέ του Μασκανάκη.

Επαιξαν επίσης: Σγουρής, Μπενίτο, Ριέρα, Καρμόνα, Άλβαρες, Κωστέας, Τιλίκα, Στάνκο

arcadia-sports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook