Άρης – Ολυμπιακός 2-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σηκώσει… κεφάλι, μένοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τις νίκες στη Super League.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο και το βαρύ 0-3 από τη Φράιμπουργκ στο «Kαραϊσκάκη», οι Πειραιώτες έχασαν με 2-1 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μολονότι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 μέχρι το 76’.

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, που πλέον βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση, προηγήθηκε με τον Γιώργο Μασούρα (15’), όμως οι Θεσσαλονικείς έκαναν την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ισοφαρίζει στο 76΄και τον Πάλμα να «υπογράφει» τη σπουδαία νίκη των «κιτρινόμαυρων» στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο των «κίτρινων».

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού, Νταμπό (87’ Πίρσμαν), Παπέ Σεϊκ, Ιτούρμπε (68’ Καμάτσο), Μανού Γκαρθία (88’ Ζερβινιό), Μαντσίνι, Γκρέι (60’ Πάλμα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (63’ Αβιλα), Εμβιλά, Χάμες (71’ Αγκιμπού Καμαρά), Ελ-Αραμπί (64’ Μπακαμπού), Μασούρας (78’ Μπόουλερ), Μπιέλ, Μπα, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ (78’ Ουί-Τζο Χουάνγκ), Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook