Ατρόμητος – Λαμία 0-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι δύο ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν με την Λαμία να χάνει την ευκαιρία του αγώνα στο 96ο λεπτό μένοντας στο τελικό 0-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες φάσεις στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο η Λαμία πήρε τη σκυτάλη. Έχοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς με το δοκάρι του Ντε Βινσέντι. Όμως στο τέλος η αστοχία ήταν αυτή που νίκησε και το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών, σε ένα καλό ματς με διάθεση και ποιοτικές ενέργειες.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ και στο 29’. Μετά από φάουλ του Γκονζάλες που έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Και πάνω στην προσπάθεια της ομάδας του Περιστερίου, ήρθε η Λαμία για να θυμίσει την επιθετική της παρουσία στο 32’.

Σε εκείνο το λεπτό ο Μανούσος άφησε στον Ντε Βινσέντι, με τον Αργεντινό να πιάνει άτσαλα το σουτ από άκρως πλεονεκτική θέση, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Γιαννιώτη.

Η έναρξη του δεύτερου μέρους, έφερε τη Λαμία να προσπαθεί να ξαφνιάσει. Φτάνοντας πολύ κοντά στο γκολ! Ήταν το 47’ όταν ο Ντε Βινσέντι πήρε την κεφαλιά μετά την προσπάθεια του Σιμόν, αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Γιαννιώτη κι έτσι έμεινε το 0-0!

Η τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, έφερε την ισοφάριση στα δοκάρια! Στο 6ο λεπτό του έξτρα χρόνου, ο σπεσιαλίστας Γκονζάλες εκτέλεσε εξαιρετικά, αλλά είδε την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, μετά να χτυπά στον Σαράνοφ και να βρίσκει ξανά στο δοκάρι! Και έτσι να μένει το 0-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ, Γκονζάλες, Κουέν, Φριντζόνσον (79’ Μουνίθ), Ρομπάιγ (89’ Τζοβάρας), Κλωναρίδης (63’ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (63’ Ροτάριου).

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοβ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σλίβκα (79’ Τσούκαλος) (90+3’ Μπάμπης), Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι (59’ Γιακουμάκης), Τσιλούλης, Μανούσος (59’ Ασκόβσκι).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook