Ολυμπιακός: Φέρνει τον Χάμες Ροντρίγκες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα από τον Χάμες Ροντρίγκες. Οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει τόσο που όλα δείχνουν ότι ο Κολομβιανός θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Αρχικά ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο με tweet του υποστήριξε ότι «ο Χάμες Ροντρίγκες πηγαίνει στον Ολυμπιακό, η συμφωνία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Ο Κολομβιανός θα πετάξει για την Ελλάδα σήμερα. Οι ιατρικές εξετάσεις έχουν προγραμματιστεί. Υπάρχει προφορική συμφωνία για δανεισμό. Εάν πάνε όλα όπως έχουν σχεδιαστεί, ο Χάμες αργότερα θα υπογράψει». Λίγο μετά επιβεβαιώθηκε πως ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα!

Φέτος στην Αλ Ραγιάν έχει δύο συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε τέσσερα γκολ και επτά ασίστ σε δώδεκα ματς πρωταθλήματος. Προηγουμένως έπαιζε στην Έβερτον.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπάνφιλντ και το πρώτο του βήμα στην Ευρώπη έγινε μέσω της Πόρτο. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις του έδωσαν μεταγραφή στη Μονακό και ακολούθησαν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου. Κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ και με την Κολομβία έχει 86 συμμετοχές και 24 γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook