ΠΑΟΚ: Ξεκινάει σήμερα προετοιμασία για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Από σήμερα (14/9) ξεκινάνε και πάλι οι προπονήσεις για τους παίκτες, οι οποίοι θα προετοιμαστούν για τον αγώνα της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος πήρε μεν εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά αναρρώνει στο σπίτι του. Ο Κροάτης τερματοφύλακας θα επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις αύριο (15/9), ώστε να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση της Κρήτης.

Με εξαίρεση τον Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος παραμένει στα «πιτς», οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του Λουτσέσκου για το επικείμενο παιχνίδι. Ο Ιβάν Νέσμπεργκ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μπορεί να αποτελέσει μία έξτρα επιλογή στα στόπερ των «ασπρόμαυρων».

Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός είχε μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Λαμία, καθώς είχε κριθεί ανέτοιμος, ενώ δεν είχε κάνει αρκετές προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Σήμερα, αναμένεται να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, ώστε να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook