Ζαχαριάδης: “Αν ήμουν Σιδηρόπουλος θα είχα παραιτηθεί”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην διαιτητής που είχε διατελέσει και ενεργό μέλος στην επιτροπή διαιτησίας πριν από αρκετά χρόνια, ο Θανάσης Ζαχαριάδης με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” αναφέρθηκε στα όσα τραγελαφικά συνέβησαν με τους ορισμούς.

Στον αρχικό ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ, στην αντικατάστασή του και όσα ειπώθηκαν.

Ο Ζαχαριάδης στις δηλώσεις του είπε:

«Ακόμη πονάει το στομάχι μου με όλα όσα συνέβησαν. Ήθελα να ρωτήσω. Εχει τις τύχες της διαιτησίας ο Μπένετ, ναι ή όχι; Οταν ορίζει διαιτητή και βοηθους έχει και την ευθύνη. Ο Σιδηρόπουλος είναι ο top της Ελλάδας. Εδώ και δύο χρόνια όμως δεν παίρνει παιχνίδια στην Λίγκα, ξέρετε γιατί;

Εδώ δεν του δίνουν παιχνίδια στην Ελλάδα θα παίξει στην Ευρώπη; Επίσης, αφού ανακάλεσε, δεν θα είναι το πρώτο κρούσμα αυτό. Ποια ασφάλεια θα νιώσουν οι Έλληνες διαιτητές υπό τον Μπένετ;

Διαβάζω καθημερινά πως είναι υπέρ των Ελλήνων διαιτητών. Και ο Μπαλτάκος είναι υπέρ των Ελλήνων. Αν ήμουν στην θέση του Μπένετ, θα είχα υποβάλει την παραίτησή μου. Εμείς σαν επιτροπή διαιτησίας, πιεστήκαμε και ο τότε πρόεδρος Βασίλης Βουράκης μας συγκάλεσε σε σύσκεψη και μας είπε: Πρέπει να παραιτηθούμε. Και σας θυμίζω πως με την συνέντευξη τύπου είχαμε παραιτηθεί. Και στην συνέχεια είχε αποκαλυφθεί η δράση της παράγκας».

– Υπάρχει ταφόπλακα στην ελληνική διαιτησία;

«Σας είπα πως ο κ. Σιδηρόπουλος που είναι τοπ, έχει δύο χρόνια να πάρει παιχνίδια σπουδαία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν πήγε σε καμία διοργάνωση επίσης, Ως πότε θα μας διοικούν οι ξένοι; Τον έχω διοικήσει τον χώρο, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Βλέπω ότι κάνουν σχολή οι σύνδεσμοι και δεν πηγαίνουν οι διαιτητές. Είναι τραγική η κατάσταση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook