Μητσοτάκης: «Προχωράμε με το νέο γήπεδο του Άρη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και χθες το απόγευμα είχε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της πόλης, στο Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης. Μεταξύ άλλων είχε συνάντηση και με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Νικόλαο Τριμμάτη και τον νομικό του Ερασιτέχνη, Χρήστο Γρόλλιο.

Στη σύντομη συζήτηση τους, καθώς ο πρωθυπουργός είχε αρκετές συναντήσεις, οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στο ζήτημα του νέου γηπέδου των «κιτρινόμαυρων». Με την ολοκλήρωση της, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «προχωράμε με την γρήγορη ωρίμανση της διπλής ανάπλασης με μετακίνηση του γηπέδου του Άρη σε οικόπεδο του ΟΑΕΔ».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, κ.Τριμμάτης του ανέφερε από την πλευρά του: «εμείς δεν θέλουμε χρήματα, θέλουμε λύσεις, δεν χρειάζεται να ψάχνει η κυβέρνηση ποιος είναι ο επενδυτής. Εγώ είμαι ο επενδυτής» με τον  πρωθυπουργό να του απαντά: «θα κάνουμε από την πλευρά της κυβέρνησης ότι χρειάζεται κ. Τριμμάτη για να διευκολύνουμε την προσπάθεια κατασκευής νέου γηπέδου του Άρη».

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Τζιτζικώστας, Μπίλιας, Καϊτετζίδης, με τον πρώτο να κάνει λόγο για «προσφορά του Άρη στην κοινωνία», μέσα από το καινούριο έργο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook