Θέλει Μανού Μορλάνες και Ραντόγια ο Ολυμπιακός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τους Μανού Μορλάνες και Ραντόγια αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο.

Όλο και αυξάνονται τα ρεπορτάζ που εμπλέκουν το όνομα του Ολυμπιακού σε μεταγραφικά σενάρια και το τελευταίο προέρχεται από τον γνωστό δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο.

Ο Ισπανός ρεπόρτερ του «Relevo» με ένα λακωνικό tweet αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τους Μανού Μορλάνες και Νεμάνια Ραντόγια, που αγωνίζονται ως κεντρικά χαφ και τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Για την ακρίβεια, ο Μανού Μορλάνες είναι ένας 23χρονος χαφ που ανήκει στη Βιγιαρεάλ και αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του «κίτρινου υποβρυχίου» και έχει μέχρι σήμερα 32 συμμετοχές, αφού κατά κύριο λόγο παραχωρείται δανεικός. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Εσπανιόλ έχοντας 31 συμμετοχές με δύο τέρματα και το 2020/21 ήταν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με την Αλμερία, έχοντας 39 εμφανίσεις.

Από την άλλη πλευρά, ο Νεμάνια Ραντόγια είχε εμφανιστεί και στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ τον Αύγουστο του 2018, όταν αγωνιζόταν στη Θέλτα. Από το 2019 μέχρι και το φετινό καλοκαίρι άνηκε στη Λεβάντε και την περσινή σεζόν κατέγραψε 20 συμμετοχές στη La Liga.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook