Ιωνικός – Λεβαδειακός 0-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τον Ιωνικό να χάνει αρκετές ευκαιρίες και τον Μάρκοβιτς να βγάζει τα πάντα ο Λεβαδειακός πήρε τον βαθμό στη Νίκαια.

Ο Ιωνικός «άγγιξε» το γκολ στο 11΄, όταν έπειτα από απευθείας χτύπημα φάουλ του Άοσμαν η μπάλα βρήκε τη συμβολή των δοκαριών και έφυγε άουτ.

Ο Άοσμαν (όντας σε μεγαλύτερα…κέφια συγκριτικά με το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό) απείλησε εκ νέου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που απέκρουσε ο Μάρκοβιτς στο 27΄.

Νέα επέμβαση απ΄τον Κροάτη πορτιέρο του Λεβαδειακού (Μάρκοβιτς) στο 40΄έπειτα από διαγώνιο δυνατό σουτ του Μύγα έξω από την περιοχή.

Η πρώτη καλή στιγμή του Ιωνικού στο β΄ημίχρονο καταγράφηκε στο 76΄. Σέντρα του Λοβέρα κεφαλιά του Μάντζη μέσα από την περιοχή ο Μάρκοβιτς φώναξε «παρών» για μια ακόμα φορά.

Ο Λεβαδειακός είχε κραυγαλέα φάση για γκολ στο 90΄ με πρωταγωνιστή τον Τσιριγώτη, το πλασέ του οποίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής κι απέναντι από τον Χουτεσιώτη πέρασε άουτ.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης – Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες – Μύγας, Μασάς (66′ Μίλο), Μεντόσα (66′ Λοβέρα), Άοσμαν, Βαλεριάνος – Ιωαννίδης (66′ Ελευθεριάδης), Μάντζης

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς – Κωνσταντινίδης, Βινίσιους (85′ Λιάγκας), Τζημόπουλος (64′ Μπάχανακ), Βήχος – Συμελίδης, Μπελμόντ, Μεχία – Μουτίνιο (46′ Λούα-Λούα), Δούμτσιος, Βρακάς (85′ Τσιριγώτης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook