ΑΕΚ: Προτεραιότητα οι ακραίοι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση του Σαββάτου με το Βόλο και ο Ματίας Αλμέιδα – όπως έδειξε τουλάχιστον κατά τη σημερινή προπόνηση – δεν προτίθεται να προβεί σε αλλαγές αναφορικά με την 11άδα που παρέταξε το περασμένο Σάββατο στην πρεμιέρα με τη Λαμία.

Αλλωστε, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν έχει και μεγάλες επιλογές, καθώς οι Γκατσίνοβιτς και Μουκουντί που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν θέση, δεν είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας. Αλλά έτσι κι αλλιώς, για την ΑΕΚ είναι κοινή παραδοχή πλέον, πως υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης κυρίως στα άκρα.

Οι ιδιαίτερες απαιτήσεις του σχηματισμού που έχει επιλέξει ο Αργεντινός προπονητής, περιορίζουν εξαιρετικά τις επιλογές που θα μπορούσαν να καλύψουν τη θέση. Και εάν για τα αριστερά ο Τσούμπερ είναι αδιαπραγμάτευτος και παίκτης που ποντάρει πολλά, για το δεξί άκρο δεν έχει βρει ακόμα τη λύση. Ο Αμραμπατ (που λογικά θα ξεκινήσει) δεν έδειξε να ανταποκρίνεται, ο Γκαρσία υπολογίζεται για επιθετικός, ο Ρότα είναι εναλλακτική λύση ειδικών συνθηκών.

Στην ΑΕΚ κινούνται έντονα αυτές τις μέρες για να βρουν τις σωστές επιλογές στα άκρα. Κάτι βέβαια, που αυτόματα σημαίνει, ότι ο αριθμός των μίνιμουμ μεταγραφικών προσθηκών που θα κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι τρεις. Γιατί μπορεί στα άκρα να υπάρχει τεράστιο κενό, αλλά δεν μπορεί κανείς να φανταστεί, ότι η ΑΕΚ θα πάει να βγάλει όλη τη σεζόν με μοναδικές επιθετικές επιλογές τον Αραούχο και τους «πειραματισμούς» με Λιβάι και Μάνταλο.

Πάντως, δεν φαίνεται πως υπάρχει κάποια επιλογή που να έχει ξεχωρίσει και να έχει φτάσει σε τελικό επίπεδο για την ΑΕΚ. Υπάρχουν καθημερινά και νέες προτάσεις που αξιολογούνται από τους υπεύθυνους των μεταγραφών της ΑΕΚ, ώστε να βρεθεί αυτός που ταιριάζει καλύτερα στο πλάνο του Αλμέιδα. Ετσι κι αλλιώς, υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα και καθημερινά προκύπτουν ευκαιρίες στην αγορά, που μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Πηγή; sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook