Tανσό: “Είχα αποφασίσει να φύγω από μόνος μου”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Γάλλος τεχνικός μίλησε στο sport-fm.gr για το διαζύγιο του με τον Βόλο αποκαλύπτοντας πως είχε πάρει την απόφαση να φύγει αλλά τον πρόλαβαν οι εξελίξεις.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Οσβάλντ Τανσό για την αποχώρηση του από τον Βόλο

-Μετά το ματς από τον Βόλο ανακοινώθηκε η αποχώρησή σας. Μείνατε έκπληκτος από αυτό το γεγονός;
«Όχι, νομίζω πως ο Βόλος προτίμησε να ανακοινώσει την αποχώρησή μου, πριν το κάνω εγώ από μόνος μου. Θέλησαν να περάσουν την ιδέα ότι ήρθε από αυτούς το… διαζύγιο. Αυτό που μετράει για εμένα, όμως, είναι πως εγώ τα έχω καλά με τον εαυτό μου και ξέρω ποιος έχει δίκιο».

-Δηλαδή εννοείται πως είχατε αποφασίσει να φύγετε από την ομάδα μετά το πρώτο ματς;
«Όχι, αυτή ήταν η απόφαση του συλλόγου. Εγώ είχα αποφασίσει να μείνω στην ομάδα ως το διάστημα της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Μετά, θα επέστρεφα στη Γαλλία. Δεν ήθελα να φύγω στην ομάδα έτσι και να τους αφήσω μόνους τους στα πρώτα ματς. Αλλά ήταν προφανές πως δεν μπορούσα να μείνω και να δουλέψω σε αυτό το περιβάλλον. Ήταν απόφαση του Αχιλλέα Μπέου, λοιπόν, την οποία και πήρε πριν από εμένα».

-Η πρώτη σας εμπειρία εκτός Ελλάδας δεν ήταν η καλύτερη. Θα προσπαθούσατε να δουλέψετε ξανά στη χώρα μας ή μήπως όχι μετά από όσα έγιναν;
«Φυσικά, γιατί δεν θέλω να μειώσω το πρωτάθλημα και τη χώρα για ένα άτομο. Είχα τον χρόνο να δω ότι σε ένα κατάλληλο περιβάλλον η δουλειά μου θα μπορούσε να είναι πολύ αποτελεσματική σε αυτό το πρωτάθλημα. Χρειάζεσαι όμως ηρεμία και γαλήνη, αυτό είναι απαραίτητο για τους παίκτες. Υπάρχουν ήδη άνθρωποι που μου είπαν ότι η δουλειά μου θα μπορούσε να τους ενδιαφέρει στο μέλλον. Θα είμαι όμως πιο προσεκτικός με το τεχνικό επιτελείο. Είναι απαραίτητο να έρθω την επόμενη φορά με τουλάχιστον έναν δικό μου βοηθό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook