«Πρόταση από ομάδα της Serie B για Παπασταθόπουλο»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά τον Κώστα Μανωλά, που έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, έντονη κινητικότητα παρατηρείται με ακόμα ένα παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα «seriebnews.com» φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παλέρμο, που ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του.

Η ομάδα της Σικελίας, που ανέβηκε φέτος στην Serie B και έχει σαν στόχο της την δεύτερη σερί άνοδο της και την επιστροφή της στην Serie A θέλει να κάνει δικό της τον σέντερ μπακ των Πειραιωτών, ο οποίος έχει συμβόλαιο μαζί τους μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και κοστίζει 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η Παλέρμο, η οποία θέλει να αποκτήσει έμπειρους ποδοσφαιριστές έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να κάνει δικό της τον 34χρονο άσο. Μάλιστα η ιταλική ομάδα θεωρεί πως μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League έχει πιθανότητες να πείσει τον Μεσσήνιο άσο να επιστρέψει στην Ιταλία μετά από 4 χρόνια και το πέρασμα του από τις Μίλαν και Τζένοα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook