«Θέλει να μείνει στην Μακάμπι ο Πλάνιτς»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Καλά κρατεί το σίριαλ για την απόκτηση του Μπόγκνταν Πλάνιτς από την ΑΕΚ.

Μπορεί προ ημερών, ο πρόεδρος της Μακάμπι Χάιφα Γιάκοβ Σαχάρ να είχε προαναγγείλει ουσιαστικά την πώληση του παίκτη στην Ένωση, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα του Ισραήλ One.co. il, ο προπονητής της ομάδας Μπάρακ Μπαχάρ ασκεί πιέσεις στην διοίκηση για παραμονή του παίκτη.

«Παρασκηνιακά ο σύλλογος κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταφέρει να τα βρει με τον Σέρβο για επέκταση συμβολαίου. Ο πρόεδρος γνωρίζει καλά τη μεγάλη επιθυμία του Μπαχάρ να κρατήσει τον Πλάνιτς στην ομάδα γνωρίζοντας πως ενδεχόμενη πώλησή του θα δημιουργούσε μεγάλη τρύπα στα μετόπισθεν. Ο Σαχάρ κάνει το καλύτερο για να κρατήσει τον Πλάνιτς. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό (27/7) όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα» αναφέρει αρχικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Μάλιστα, στην συνέχεια του εν λόγω δημοσιεύματος προσθέτονται τα εξής: «Οι συμπαίκτες του Πλάνιτς λένε πως ο ίδιος θέλει να μείνει, κάτι που εφόσον ισχύει θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό το κοινό τον καλούσε ρυθμικά να μη φύγει και ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος με τη στάση τους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook