Πρόβλημα με Λύρατζη στον ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λευτέρης Λύρατζης αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο από την προπόνηση και είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι στη Σόφια.

Ο ΠΑΟΚ σε δυο μέρες αντιμετωπίζει στη Σόφια τη Λέφσκι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ένα απρόοπτο στην προπόνηση της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Λύρατζης γύρισε το πόδι του στην προπόνηση και αποχώρησε με πόνους από το πρόγραμμα και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Πέμπτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός μπακ είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο, στον αστράγαλο, στην περίοδο της προετοιμασίας. Ο Ζοάν Σάστρε και ο Λούκας Τέιλορ είναι πλέον οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το δεξί άκρο της άμυνας, αν ο Έλληνας μπακ δεν καταφέρει να αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του.

Την Τετάρτη (20.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 12:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη του πριν το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Ίνγκι Ίνγκασον .

Το απόγευμα στις 19:00 η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία με πτήση τσάρτερ για Σόφια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook