Άρης: Παίρνει Οντουμπάγιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στη τελική ευθεία η μεταγραφή του 29χρονου δεξιού μπακ

Κοιτάει αρκετά προς την αγγλική αγορά φέτος ο Άρης και όλα δείχνουν πως άμεσα θα αποκτήσει έναν παίκτη ακόμα από εκεί. Ο Μόζες Οντουμπάγιο αναμένεται να δώσει τα χέρια με τους Θεσσαλονικείς και να κλείσει έτσι το κενό που άφησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν φεύγοντας.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ και διεθνής με την Κ20 της Αγγλίας δεν είχε φύγει ποτέ έως τώρα από τη χώρα του παρόλο που άλλαξε πολλές ομάδες. Τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός ήταν πέρυσι η ΚΠΡ, ενώ μεταξύ άλλων έχε αγωνιστεί σε Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μπρέντφορντ και Χαλ.

Την περσινή σεζόν είχε 33 συμμετοχές και τρεις ασίστ με την ΚΠΡ, ενώ συνολικά έχει παίξει σε 190 παιχνίδια της Τσάμπιονσιπ. Σχεδόν όλες τις φορές αγωνιζόταν ως δεξί μπακ, αλλά έχει χρειαστεί να παίξει τόσο ως δεξί χαφ όσο και ως αριστερό μπακ.

Ο Άρης έχει προχωρήσει αρκετά αυτή την περίπτωση. Σε τέτοιο βαθμό που εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα ο Οντουμπάγιο θα πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα. Στη συνέχεια θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και θα ανακοινωθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook