Κωστούλας: «Μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού τόνισε ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω του, ενώ στάθηκε και στην στήριξη που εισέπραξε όλη η οικογένεια των «κίτρινων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Αχελώος TV:

«Μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος μετά την απόφαση ότι υποβιβασμός για τον Παναιτωλικό δεν υπάρχει. Το θεωρούμε πολύ λογικό και φυσιολογικό γιατί καταφέραμε και στο δικαστήριο να αποδείξουμε ότι δεν έχουμε καμία συμμετοχή, δεν έχουμε χειραγωγήσει τον αγώνα.

Ήταν απλώς ένα στοιχηματισμός από έναν πρώην υπάλληλό μας ο οποίος ήταν τελείως μόνος του και ξεκάθαρα δεν υπήρχε συμμετοχή άλλου, ούτε καν του παίκτη.

Βέβαια η απόφαση αυτή όταν συνοδεύεται από ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προστίμου των 300.000 ευρώ είναι πολύ βαρύ για τη δικιά μας την ομάδα, ένα τεράστιο ποσό.

Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί σε πόσες καλές μεταγραφές αντιστοιχεί. Οπότε προσπάθειά μας τώρα είναι καταθέτοντας την έφεση σήμερα, να προσπαθήσουμε αν όχι να το εξαλείψουμε, να το μ

ειώσουμε. Στην πραγματικότητα, θεωρώ ότι δε θα’ πρεπε να πάρουμε κανένα πρόστιμο εμείς , όπως και ο παίκτης μας ο Κορνέλιους. Σύμφωνα με αυτά που καταθέσαμε στο δικαστήριο , δεν υπήρξε καμία συμμετοχή και αυτό φάνηκε και βγήκε από την ακροαματική διαδικασία, ήταν πολύ ξεκάθαρο.

Περιμένουμε κι εμείς το σκεπτικό το οποίο θα βγει σήμερα για να δούμε τι θα λέει και που το στηρίζουν για να δούμε και τι ακριβώς θα κάνουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook